MENU
DBS Automotive

Gezocht: exclusieve auto!

DBS Automotive zoekt anders

U weet precies welke exclusieve auto u wilt en als zoekspecialist gaan wij voor u de markt op. Wij zoeken anders. Dieper en verder. Vasthoudend. Zo nodig met hulp van ons uitgebreide netwerk sporen we auto’s op die interessant voor u zijn. En die wij met een gerust hart aan u kunnen presenteren: ‘Wat vindt u ervan? Is dit dé auto voor u?’

Auto zoeken? Klik hier

Werkwijze

Dé auto voor u
Hoe gaan wij te werk? U kunt uw wensen per telefoon, mail of via het contactformulier doorgeven. U mag ook persoonlijk langskomen. Vrijblijvend. Vervolgens gaan wij voor u op zoek. Niet naar zomaar een auto van het gewenste type, maar naar de auto voor u. Met een lijst aan eisen en criteria waaraan de auto volgens onze hoge kwaliteitsnormen moet voldoen. Natuurlijk steeds in nauw overleg met u.

Dit zijn mijn wensen
Auto importeren?
Staat de auto die u zoekt in het buitenland? Wat ons betreft geen probleem. We werken met vaste, vertrouwde partners die betrouwbare internationale contacten hebben. Zij kennen daar de markt en gaan als het even kan zelf langs om de auto met eigen ogen te bekijken. Wij hebben vervolgens zelf de expertise in huis om de auto in te voeren en eventuele risico’s te minimaliseren. De administratieve afhandeling regelen we ook voor u.

Auto gevonden!
Zodra wij denken de gewenste auto te hebben gevonden, nemen wij natuurlijk direct contact met u op. U ontvangt dan van ons een vrijblijvend voorstel. Klinkt het goed? Ziet hij er goed uit? Matcht hij met uw wensen en wilt u in principe deze exclusieve auto kopen? Dan onderhandelen we voor u natuurlijk ook de beste prijs uit.

Afleveren van uw auto
De deal is rond en u hebt de koopovereenkomst getekend. Gefeliciteerd! Tijd om uw nieuwe auto voor uw deur af te leveren. Kosteloos, in een gesloten trailer. Of u komt hem liever halen en rijdt vanaf onze online showroom lekker relaxt zelf naar huis. Wat u wilt. We wensen u vele veilige kilometers!

Het transport
Afleveren van uw auto
Maak een afspraak

Tarieven zoekservice

Net als de zoektocht naar uw auto zijn ook onze tarieven maatwerk. Uw wensen en eisen bepalen de prijs. Net als de locatie: waar staat de auto? Moet die worden ingevoerd? Waar vandaan? Ook daarbij komen kosten die we niet in zijn algemeenheid kunnen vermelden. Wij vertellen u graag meer over onze tarieven.

Welke auto zoekt u?

U kunt uw wensen ook persoonlijk met ons bespreken, als u wilt. Vrijblijvend, natuurlijk. Neemt u contact met ons op voor een afspraak? U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 – 077 8004 of klik op de onderstaande knop.

Auto zoeken? Klik hier

Daryl Baars

Liefhebberij wordt passie

Ook uw hart klopt – net als het onze – wat sneller van exclusieve auto’s. Het is meer dan een liefhebberij, dit is nou passie. De reden van bestaan van DBS Automotive – Exclusieve automakelaar. Wij helpen u uw auto in het luxe segment kopen, verkopen of vinden.