MENU
DBS Automotive

Wij verkopen uw exclusieve auto voor u

De praktijk bewijst: u krijgt meer voor uw exclusieve auto bij verkoop via ons, dan als particuliere aanbieder. Verkoop in consignatie: gemakkelijk, veilig en zeker. Meer rendement.

Gemakkelijk

U wilt uw auto in de hogere, exclusievere prijsklasse verkopen. Natuurlijk kunt u dat zelf. Maar u hebt nog meer te doen en het is een tijdrovende klus. Bovendien zit u niet te wachten op een stroom aan telefoontjes. Of op proefritten met volslagen onbekenden, met alle risico’s van dien. Wij nemen deze zorg graag en deskundig van u over. U hebt er geen omkijken naar.

Veilig en zeker

Een proefrit die eindigt met fikse schade. Een potentiële koper die met de noorderzon verdwijnt. In uw kostbare auto! Beelden waarvan u wakker kunt liggen. Logisch. De belangen zijn groot en het gaat om substantiële bedragen. Geen zorgen! In een persoonlijk gesprek leggen we u graag uit hoe wij de veiligheid van uw exclusieve auto borgen. En die van u: als verkoper blijft u bij ons anoniem.

Meer rendement

U kunt ons vergelijken met een makelaar in onroerend goed. Die neemt u alles rond de verkoop van uw woning uit handen. Hij (of zij) heeft kennis van markt, product en prijs, én uitstekende onderhandelingsvaardigheden. Daardoor verdient deze professional zichzelf vrijwel altijd terug via een betere prijs. Als automakelaar maximaliseren wij voor uw hoogste rendement.

Maak een afspraak
Vraag? Neem contact op

Wat kunt u verwachten?

Kennismaken met u en uw auto
Het begint allemaal met vertrouwen. Daarom is het goed om eerst kennis te maken. Bij u of bij ons? Zegt u het maar. Is er een klik? Dan kunnen we eventueel zakendoen. Natuurlijk komt uw auto uitgebreid ter sprake. Wat is het bedrag dat u ervoor wenst of hoopt te krijgen? Hoeveel kilometers staan er op de teller? Is de historie bekend en compleet? We bekijken samen uw auto. Eventueel nemen we vast de eerste foto’s, voor het dossier. Een proefritje hoort erbij. We willen graag zelf voelen hoe de auto rijdt en horen hoe de motor klinkt.

Is alles in orde, dan verkennen we de markt: wat is de auto waard. Kunnen we tot overeenstemming komen over de optimale vraagprijs? Dan kan de auto via ons aangeboden worden.

Wij werken met diverse, exclusieve automerken. U kunt denken aan bijvoorbeeld Audi, Aston Martin, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, McLaren, Maserati, Mercedes, Porsche, Range Rover en Rolls Royce.

De vervolgstappen
Wat nemen wij u uit handen?

  • We halen de auto bij u thuis op met een autotrailer.
  • We poetsen de auto grondig en zorgvuldig, en plaatsen hem voor u in onze online showroom.
  • We regelen goede foto’s.
  • We bieden de auto aan op ons eigen platform en op dat van andere aanbieders.
  • We handelen voor u alle telefoontjes af.
  • We voeren een grondig cliëntonderzoek uit voor we uw auto meegeven voor een proefrit.
  • We onderhandelen namens u.
  • We schrijven het kenteken over naar de nieuwe eigenaar.

Alle financiële transacties vinden plaats via de bank. DBS Automotive accepteert geen contanten.

Commissie

Wij werken voor een vaste, vooraf afgesproken commissie. U weet precies waaraan u toe bent. We vertellen u er graag meer over.

Hebt u interesse?

Overweegt u om uw exclusieve auto te koop aan te bieden en ziet u op tegen de rompslomp? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 – 077 8004 of klik op de onderstaande knop.

Neem contact op

Daryl Baars

Liefhebberij wordt passie

Ook uw hart klopt – net als het onze – wat sneller van exclusieve auto’s. Het is meer dan een liefhebberij, dit is nou passie. De reden van bestaan van DBS Automotive – Exclusieve automakelaar. Wij helpen u uw auto in het luxe segment kopen, verkopen of vinden.