MENU
DBS Automotive

Service en garantie

Kwaliteit staat altijd voorop
DBS Automotive ontzorgt u op alle fronten. Of u nu een grondige poetsbeurt laat doen, een verzekering op maat via ons afsluit of gaat voor accessoires en upgrades: u bent altijd verzekerd van professionaliteit. En van de hoogste kwaliteit. Ook – en misschien wel juist – als het gaat om service en garantie. Onder meer op deze twee belangrijke en onderscheidende aspecten van goede en betrouwbare dienstverlening selecteren we zorgvuldig onze samenwerkingspartners.

Betrouwbare samenwerkingspartners
Als automakelaar fungeren wij als intermediair. Service en garantie krijgt u daarom van de betreffende leveranciers en dienstverleners, volgens hun voorwaarden. Alle reden dus voor ons om preventief uiterst selectief te werk te gaan in onze keuzes voor partners. En om met hen samen te werken op basis van goede, glasheldere afspraken. Want alleen dan kunnen wij met een gerust hart uw wensen voor u regelen. En weet u dat u het veilig, zorgeloos en probleemloos aan ons over kunt laten.

Het beste van twee werelden
Uiteraard kunt u niet alleen van onze partners, maar ook van onszelf de nodige service verwachten. Met DBS Automotive hebt u het beste van twee werelden. Onze professionaliteit, kennis en ervaring gecombineerd met ons uitgebreide netwerk. Een keur aan deskundige en betrouwbare leveranciers en dienstverleners.

Wat kunt u verwachten?
Gaan we met elkaar in zee? Dan bespreken we wat u kunt verwachten op het gebied van service en garantie. U weet vooraf waar u aan toe bent. Geen vervelende verrassingen. En gegarandeerd waar voor uw geld.

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 – 077 8004. Of klik op de onderstaande knop.

Neem contact op

Daryl Baars

Liefhebberij wordt passie

Ook uw hart klopt – net als het onze – wat sneller van exclusieve auto’s. Het is meer dan een liefhebberij, dit is nou passie. De reden van bestaan van DBS Automotive – Exclusieve automakelaar. Wij helpen u uw auto in het luxe segment kopen, verkopen of vinden.