MENU
Over DBS Automotive

Over DBS Automotive

Als automakelaar brengen wij vraag en aanbod samen. Of u nu een exclusieve auto wilt verkopen of juist op zoek bent naar een luxe auto, DBS Automotive kijkt graag met u mee.

Neem contact op

Waarom kiest u voor DBS Automotive?

De passie voor exclusieve auto’s delen wij met u. Doet u zaken met ons? Dan bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Als exclusieve-automakelaar bieden wij met onze dienstverlening een prachtige wisselwerking tussen aanbod, zoekservice en verkoop van uw exclusieve auto. Wij helpen u snel met elke vraag, zo nodig met hulp van ons uitgebreide netwerk van vaklui in de branche. Wij maken graag kennis met u. Wat heeft uw voorkeur: een afspraak bij ons op kantoor? Of liever bij u thuis? Wat denkt u van een lunch op een leuke locatie?

Exclusieve auto kopen

U kunt bij ons terecht voor een schitterende collectie exclusieve auto’s. Onze online collectie is opgebouwd uit auto’s die wij namens particulieren in consignatie verkopen. Hebt u interesse in een bepaalde auto, dan gaan wij samen met u op pad om deze te bekijken. Wilt u overgaan tot aankoop? Dan gaan u en wij met de verkopende partij om tafel. Goed om te weten: wij werken met een vooraf afgesproken courtage die wordt doorberekent aan de verkopende partij. Niet aan u.

Wij verkopen uw auto

Meer rendement, meer zekerheid en alles zorgeloos uitbesteden: dat is uw auto verkopen in consignatie via DBS Automotive! De praktijk bewijst het: u krijgt meer voor uw auto als u die via ons verkoopt dan als particuliere aanbieder. Eerst maken we kennis. Hebben we een klik? Dan bespreken we uw wensen en gaan wij voor u aan de slag om uw auto te verkopen. Van tevoren spreken we een vaste commissie af. U weet precies waaraan u toe bent en komt niet voor onaangename verrassingen te staan.

Wij zoeken uw auto

Bent u op zoek naar een specifieke auto? Dan kunt u gebruik maken van onze zoekservice. Van Ferrari tot Audi, van Jaguar tot Bentley: wij vinden uw droomauto. Zo nodig met hulp van ons uitgebreide netwerk. U vertelt ons uw eisen en wensen; wij gaan voor u op zoek. En we rusten niet tot we u een selectie van auto’s kunnen presenteren die voldoen aan uw criteria. En aan de onze. DBS Automotive stelt hoge kwaliteitseisen aan de auto’s waarvoor wij bemiddelen. Maar dat spreekt vanzelf.

Daryl Baars

Liefhebberij wordt passie

Ook uw hart klopt – net als het onze – wat sneller van exclusieve auto’s. Het is meer dan een liefhebberij, dit is nou passie. De reden van bestaan van DBS Automotive – Exclusieve automakelaar. Wij helpen u uw auto in het luxe segment kopen, verkopen of vinden.