MENU
Oldtimer kopen

Oldtimer kopen

In Nederland zijn er genoeg autoliefhebbers die een mooie oldtimer willen kopen. De voornaamste reden om een oldtimer te kopen is het prachtige en tijdloze design van deze auto's. Het zijn absolute eyecatchers. Het rijden van een oldtimer biedt diverse voordelen. Zo zijn deze auto's van 25 jaar en ouder zowel verzekeringstechnisch en belastingtechnisch zeer interessant.

Volledig originele oldtimers

Oog voor kwaliteit

In onze collectie staan diverse, kwalitatieve oldtimers. Toch zijn er nog veel meer prachtige oldtimers op de markt. Heeft u iets specifieks in gedachte? Wij gaan graag met u op zoek. In ons uitgebreide netwerk hebben wij diverse specialisten die wij kunnen benaderen om voor u de oldtimer van uw dromen te vinden.

Oldtimer gezocht

Wederzijdse klik

Elke samenwerking begint met een vrijblijvende kennismaking. Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te nemen. Is de wederzijdse klik er? Dan gaan we voor u aan de slag. Als eerste gaan wij aan de slag met ons verdiepen in het merk en de geschiedenis. Vervolgens zetten wij de zoekvraag uit in ons brede netwerk. Hebben we een auto gevonden? Dan nemen wij gelijk contact met u op.

Passie voor oldtimers

Wij hebben een echte passie voor exclusieve auto’s. Met name oldtimers spreken tot onze verbeelding. Wat deze auto’s voor ons zo speciaal maakt zijn de unieke features die zijn voortgekomen vanuit een ware liefde voor automobielen. Wij denken bijvoorbeeld aan de prachtige lijnen van een Jaguar XK120 en Jaguar E-type. Het charme van de Aston Martin DB5. De tijdloze kleuren van de Ferrari GT California Spyder SWB. Het robuuste karakter van de Allard J2 en het verfijnde karakter van de Porsche 936. Ware vakmanschap die de tand des tijds heeft overleefd. Een standaard waar alle auto’s naar hen zich aan kunnen meten.

U hoort het al. Wij zijn net als u gek op oldtimers. Dit maakt ons de perfecte partner om samen met u op zoek te gaan naar de oldtimer die u voor ogen hebt. Neemt u contact op voor een afspraak? U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 – 077 8004 of klik op de onderstaande knop.

Neem contact op

Daryl Baars

Liefhebberij wordt passie

Ook uw hart klopt – net als het onze – wat sneller van exclusieve auto’s. Het is meer dan een liefhebberij, dit is nou passie. De reden van bestaan van DBS Automotive – Exclusieve automakelaar. Wij helpen u uw auto in het luxe segment kopen, verkopen of vinden.