MENU
DBS Automotive

Keramische coating

De voordelen van een keramische coating

Rijdt u een Audi, Aston Martin, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, McLaren, Maserati, Mercedes, Porsche, Range Rover, Rolls Royce of een andere (exclusieve) auto? Met een speciale glascoating is het mogelijk uw autolak jarenlang optimaal te beschermen tegen krassen en verkleuring. Maar ook tegen uv-straling, chemicaliën, pekel, vuil, vogeluitwerpselen. Noem maar op. Roest en oxidatie krijgen minder kans omdat de coating de lak insluit.

Uw auto blijft ook langer schoon door de zelfreinigende werking van glascoating. Is het tijd voor een wasbeurt? Dan is dat in een mum van tijd gebeurd! Met regelmatig onderhoud gaat uw glascoating maar liefst 3 tot 10 jaar mee. De moeite waard! Afhankelijk van uw budget en onderhoudswensen kunnen we een coating aanbrengen die uw lak gegarandeerd jarenlang beschermt.

Keramische coating laten aanbrengen?

Wij regelen het desgewenst allemaal voor u. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 – 077 8004 of klik op de onderstaande knop.

Offerte? Klik hier

Daryl Baars

Liefhebberij wordt passie

Ook uw hart klopt – net als het onze – wat sneller van exclusieve auto’s. Het is meer dan een liefhebberij, dit is nou passie. De reden van bestaan van DBS Automotive – Exclusieve automakelaar. Wij helpen u uw auto in het luxe segment kopen, verkopen of vinden.