MENU
Ferrari kopen

Ferrari kopen

U wilt een Ferrari kopen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ons eigen aanbod kunnen wij u met ons brede netwerk op alle fronten helpen.

Onze Ferrari's
Ferrari zoeken

Ferrari kopen? Wij kunnen deze voor u zoeken

Als u wilt kunnen wij de auto waarop u uw zinnen hebt gezet ook voor u opsporen. In de gewenste kleur, met de juiste maat velgen, bij benadering het gekozen (maximale) aantal kilometers op de teller. En met de uitstraling die u zoekt. Zegt u het maar. Hoe wilt u hem hebben?

Ferrari werkwijze

Onze werkwijze

Stel: u geeft DBS Automotive een zoekopdracht voor de auto van uw keuze. Wat kunt u dan van ons verwachten? Het begint altijd met een inventarisatie van wensen en eisen. Wederzijds vertrouwen is wat ons betreft essentieel om prettig zaken te kunnen doen. Is de klik er, dan gaan we voor u aan de slag om dé auto voor u te vinden. Een Ferrari kopen was nog nooit zo gemakkelijk, veilig en snel.

Ferrari kopen? Wij denken met u mee

U bent opzoek naar een eigen Ferrari. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de Ferrari 488, Ferrari 458 en de Ferrari Monza. Of juist de klassiekers zoals de Ferrari 360 F1 Modena, Ferrari 328 GTS, Ferrari Enzo en de Ferrari 599 GTO. En heeft u al nagedacht over de kleur? Gaat u voor Ferrari geel of Ferrari rood?

Hebben wij niet de Ferrari staan die u zoekt? Dan gaan wij graag voor u op zoek. Ons uitgebreide netwerk dat zich uitstrekt tot over de grenzen stelt ons in staat om elke auto te vinden.

Wat wilt u: gaan we voor u op zoek? Of hebt u in onze online showroom een andere auto gezien die u aanspreekt? Misschien wilt u liever eerst eens komen praten. Kan allemaal. Neemt u contact op voor een afspraak? U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 – 077 8004 of klik op de onderstaande knop.

Neem contact op

Daryl Baars

Liefhebberij wordt passie

Ook uw hart klopt – net als het onze – wat sneller van exclusieve auto’s. Het is meer dan een liefhebberij, dit is nou passie. De reden van bestaan van DBS Automotive – Exclusieve automakelaar. Wij helpen u uw auto in het luxe segment kopen, verkopen of vinden.