MENU
DBS Automotive

Wat zeggen onze klanten


DBS Automotive is een professioneel bedrijf. Daryl weet zijn klanten op een zeer bijzondere wijze te benaderen. Zijn kennis van zowel oude als nieuwe auto’s. De bijzondere exemplaren die hij op de kop weet te tikken. Daryl runt zijn bedrijf met zoveel passie, flair en met een dosis energie dat ik met veel plezier terugdenk aan onze samenwerking.


AAA+++. Daryl is een bevlogen jonge ondernemer waarbij je de liefde en passie voor auto’s proeft vanaf de eerste seconde. Ten zeerste aanbevolen!


Ik ben een autoliefhebber en zeer kritisch op een aankoop. Na een zoektocht van maanden in Nederland en Duitsland kwam ik op zondagmiddag na de kerst op de site van DBS Automotive terecht. Daar stond precies de Jaguar die ik zocht. Ik stuurde een mailtje en kreeg direct reactie terug, dat Daryl gewoon bereikbaar was. Ik had alleen geen tijd om de auto te gaan bekijken, maar dat was geen probleem. De volgende dag stond hij met de auto bij mij voor de deur. We zijn gaan rijden en hij nam alle tijd, zonder er druk op te leggen dat hij de auto wilde verkopen. In de wereld van de snelle jongens, die snel willen verkopen en zo min mogelijk garanties willen geven is deze aanpak heel verfrissend en duidelijk anders. De auto zelf was werkelijk in nieuwstaat en ik heb hem gekocht. Toen ik de auto een week later bij hem ging halen, werden we ontvangen met heerlijke koffie en een leuk cadeautje voor mijn vrouw. Ook weer zoiets wat je nergens meer aantreft. Hij nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en uiteindelijk ging ik naar huis met een heel goed gevoel. Daryl, ga zo door. Je bent een echte autoliefhebber, je bent eerlijk en jouw aanpak is een duidelijke vernieuwing in autoland. Daar kunnen heel wat handelaren nog wat van leren.


Ik ben erg te spreken geweest over Daryl tijdens het gehele traject. Door alle tips en adviezen hebben we samen de ideale keuze kunnen maken en weet ik nu alles over het leasen van auto’s. Ik ben ontzettend blij met eindresultaat en mijn nieuwe auto die ik over een paar weken in ontvangst zal nemen. Daryl, bedankt


Daryl heb ik leren kennen als een enthousiaste vent, die veel kennis en ervaring heeft van auto’s en in het bijzonder van auto’s in het luxe segment. Zijn hands-on aanpak, drive (lees energie) en zijn kennis over auto’s hebben er voor gezorgd dat ik in een zeer korte tijd een schitterende deal had voor mijn auto.


Very friendly and found a buyer in less time than we thought possible. No hiccups or unpleasant surprises.


Ik heb DBS Automotive benaderd of zij mij kunnen helpen met het zoeken van een auto. Ondanks dat mijn zoekopdracht niet binnen hun normale opdrachten viel, hebben zij mij toch geholpen. Met als resultaat binnen een dag een voorstel. De dag erop zijn we bij de auto wezen kijken en twee dagen later was de auto al in mijn bezit. Ik wil DBS Automotive ontzettend bedanken voor de korte lijntjes, het meedenken en hun inzet.


DBS Automotive is een plezierig bedrijf. Ik heb Daryl meermalen gesproken en ik merk dat hij de tijd voor je neemt, ookal heb je niet het doel om een auto te kopen. Dat is lang niet altijd meer vanzelfsprekend. Daarnaast is het ontzettend leuk om de uiteenlopende online collectie te bekijken.


Recent voor het eerst zaken gedaan met Daryl van DBS Automotive. Onder de indruk van zijn daadkracht. Daryl komt zijn afspraken snel en goed na. Het was prettig om zaken met hem te doen.


Mooi jong bedrijf, snel en fijn geholpen! En wat een prachtige voorraad auto’s! Aanrader!

Wilt u vrijblijvend kennismaken?

Overweegt u om ons in te schakelen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 – 077 8004 of klik op de onderstaande knop.

Neem contact op

Daryl Baars

Liefhebberij wordt passie

Ook uw hart klopt – net als het onze – wat sneller van exclusieve auto’s. Het is meer dan een liefhebberij, dit is nou passie. De reden van bestaan van DBS Automotive – Exclusieve automakelaar. Wij helpen u uw auto in het luxe segment kopen, verkopen of vinden.