MENU
DBS Automotive

Erkend leerbedrijf

Wij vinden het belangrijk om te investeren in werkend Nederland. Dus ook in elke leerling of student die straks optimaal voorbereid wil bijdragen aan een bloeiende economie. En die de ambitie heeft daarvoor al zijn of haar talenten, kennis en vaardigheden in te zetten.

Dé reden dat DBS Automotive sinds januari 2020 officieel een Erkend Leerbedrijf is. Een bewuste keuze.

Met deze erkenning mogen wij studenten vanuit diverse opleidingen begeleiden. Onder andere werken we met studenten Marketing en Communicatie (Marcom). Maar we bieden ook stages aan aanstaande accountmanagers en commercieel medewerkers.

Wij leiden vakmensen op | Erkend leerbedrijf

Stage lopen bij DBS Automotive?

Klopt jouw hart ook sneller van exclusieve auto’s? En draai je – net als eigenaar Daryl Baars – op straat je nek zowat 180 graden om dat fraaie exemplaar na te kijken? Dan ben je vast gemotiveerd voor een stage bij DBS Automotive. We kijken uit naar je sollicitatie.

Mogelijk zijn we op het gewenste moment al voorzien. Logisch. Toch adviseren we je om te solliciteren. Doe je best om ons ervan te overtuigen dat we voor jou toch echt een mooi plekje moeten vrijmaken!

Ik wil stage lopen

Daryl Baars

Liefhebberij wordt passie

Ook uw hart klopt – net als het onze – wat sneller van exclusieve auto’s. Het is meer dan een liefhebberij, dit is nou passie. De reden van bestaan van DBS Automotive – Exclusieve automakelaar. Wij helpen u uw auto in het luxe segment kopen, verkopen of vinden.