MENU
DBS Automotive

Audio pakket

Met het Audio Pakket van DBS Automotive krijgt u een geluidssysteem op maat. Dit installeren we voor u en stellen we volledig naar wens af. Wij werken samen met partners die zich hebben gespecialiseerd in hoogkwalitatieve audiosystemen. U kunt kiezen: wilt u deze upgrade laten uitvoeren met behoud van de originele uitstraling? Of gaat u voor een compleet unieke optie? Wij werken met merken als FOCAL en Digital Designs. Naast het upgraden van de speakers in de deuren kunt u ook bij ons terecht voor een subwoofer, voor extra bas.

Onze werkwijze

Eerst bepalen we welk geluidssysteem voor uw auto geschikt is. Elke auto is namelijk anders en dat heeft zijn weerslag op de geluidsweergave. Vervolgens brengen we een advies uit. Vrijblijvend. Gaat u akkoord? Dan plaatsen we de gewenste installatie en stellen hem goed af. We hangen meetapparatuur op in uw auto om te toetsen of het optimale effect is bereikt. Het resultaat is de ultieme muzikale beleving in uw exclusieve auto.

Meer weten over het audiopakket

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 – 077 8004 of klik op de onderstaande knop.

Offerte? Klik hier

Daryl Baars

Liefhebberij wordt passie

Ook uw hart klopt – net als het onze – wat sneller van exclusieve auto’s. Het is meer dan een liefhebberij, dit is nou passie. De reden van bestaan van DBS Automotive – Exclusieve automakelaar. Wij helpen u uw auto in het luxe segment kopen, verkopen of vinden.