MENU

Fotoshoot Nationaal Militair Museum

Fotoshoot DBS Automotive

Voor een prachtige, nieuwe website is het ook belangrijk om mooie foto’s te maken die passen bij de identiteit van ons bedrijf. En die onze kwaliteit onderstrepen. Dat Jorik Algra fotografie fantastisch werk heeft verricht, kunt u met eigen ogen zien.

Samen met Jorik zijn we een leuke dag op pad geweest met een paar hele mooie, exclusieve auto’s. In de line-up stonden de BMW X5 M50D, een BMW Alpina B5 en een Audi SQ7.

De dag zelf

Vroeg in de ochtend zijn we naar het Nationaal Militair Museum in Soest gegaan. Deze locatie sluit naadloos aan op onze huisstijl en leent zich perfect voor de uitstraling die we willen bereiken. Clean, strak en focus op de auto’s in een rustige omgeving, met een bruinig asfalt en blauwe lucht. We konden ons geluk niet op. Wat een geweldig decor voor onze foto’s en wat een gastvrij personeel heeft dat museum!

Na de shoot van stilstaande auto’s mochten we ook over de baan rijden met Jorik langs de kant en zelfs in de kofferbak. Ook dit heeft een aantal mooie foto’s opgeleverd. Als klap op de vuurpijl hebben we van glazenwassers die daar toevallig aan het werk waren de hoogwerker mogen lenen, waardoor we zelfs luchtfoto’s konden maken!

Na een fotoshoot van een paar uur hadden we meer dan genoeg materiaal om uit te kiezen. Jorik, hartelijk dank voor de ontzettend leuke dag, je energie en natuurlijk de kwaliteit van je werk.

Meer over DBS Automotive

Meer over ons

DBS Automotive
Daryl Baars

Liefhebberij wordt passie

Ook uw hart klopt – net als het onze – wat sneller van exclusieve auto’s. Het is meer dan een liefhebberij, dit is nou passie. De reden van bestaan van DBS Automotive – Exclusieve automakelaar. Wij helpen u uw auto in het luxe segment kopen, verkopen of vinden.